Space Cake from da Outta-space, avagy a Ciba Cipó

   Ég & Föld? Lófszt! A pokol legmélyebb bugyrai, amiről Dante fogalmat sem alkothatott   &   A Legkülsőbb outta-space where da Loba éli giccsesen mesebeli életét. Az arányok inkább ehhez hasonlók.
Ismét előbújt belőlem a flagelláns barom, mikor kezembe vettem egy cikket a kenyérfélékről. Fsznk olvasok, de most komolyan?! Gyakorlatilag elmondható, hogy nem vagyunk képesek olyan gabonát termeszteni, amiből valamirevaló pékárut lehet gyurmázni. A dolog tehát már rég nem az "e" betűkről szól. Legálisan pusztítanak minket, mert már nem is tehetnek mást, "e" betűk nélkül nem áll össze a kenyér, a liszt az elmúlt évtizedekben használhatatlanná vált.
Határoztam, segítségül hívtam Loba receptkönyvét, és nekiálltam a Kozmosz-szerte méltán híres Lobasztikus Ciba Cipónak.
Nesztek tetvek:
> harmad élesztő
> víz (nem tej)
> csipet czukker
> olajbogyó
> fokhagyma
> 1 féle zöldfűszer
> búzaliszt (ajánlanám, hogy 2010-ben ne 100 pénzért akarjunk 1kg lisztet venni)
> evőkanál finom olaj (minyimum extra ártatlan oliva)

   A 750 grammnyi kenyérhez kb. 2 deci wasszerra lesz szükségetek. Ennek a felét lubickoljátok bele egy nagyobb tálba, oszt zúzzátok hozzá a gombatenyészetet, meg a csipetnyi czukkert! Kettőt keverjetek rajta, majd meg ne lássam az egész löttyöt vagy 20 percig! Eztán zöldfűszer (pl KHAKUKKKKKfű, most ezt ordítva ki is mondtam), apróra vágott olajbogyó, annyi fokhagyma péppézúzva, amennyi miatt nem sül le a pofátokról a bőr, kevés olaj, majd a liszt. Ne spóróljatok, a tészta kemény legyen, mint Orbán! Nem kötünk kompromisszumokat. :-)
Akkor végeztetek, ha elfogyott mind a 4 üveg sör. 45 perc kelesztés után hagyjátok kotolni a sütőben 200 fokon, majd pirulás esetén szurkáljátok meg párszor, mint Mortimer a haverjait, hogy lássátok a belső készültségi fokokat is!
Finom, mint Loba modora, egészséges, mint a fejbőr, és ha jól csináltátok, büdös, mint a fokhagyma. Aggyegy csháúkot a zasszonynak!!!

Ciba Cipó



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése