Rusztikus Kitrákotty-lötty lobasztikusan

   Leírhatnám, hogy mi a csicska kell bele, de semmi értelme, mert minden amőba képes a számára legmegfelelőbb zöldségeket, és fűszereket összeválogatni. A lényeges ebben a levesben, hogy minden frissen került bele. A tyúk erőteljesen falusi, mint Mariann, nem tápburgeren nevelkedett luftballon. Ezúton köszönném meg ismét a Felsőnánai Mamának, mert ebből aztán úgy belaktunk, hogy asszem be sem kell oltatnom magamat H1N1 ellen még egy jópár évig, és kimondottan hatásos a bolygóközi vírusok megfékezésében is. Erős, testes, sárga levest kaptunk, telis-tele immunrendszer erősítő anyagokkal (erről Kálmán biztos többet tudna mesélni).
Szóval répa, paradicsom, paprika, zeller, karalábé, káposzta, burgonya, só, bors, a tyúk levesbe való részei (ki mit tolna bele), gomba stb...
Az egész pereputtyot beleloccsantottam egy bazinagykondér forrásban lévő vízbe oszt annyi. Semmi zsíroskodás, olajos baromságok, meg a liszthez hasonló terrorcselekmények. Víz és a finomságok. Nem kell neki több....ja, de... még olyan 2-3 óra lassú tűzön, majd másnap pár perc kozmikus sugárzás a mikroban. 
Bona Petit!


Na ezt nem raktam bele!


Az áldozat

Egyszerűen Lobasztikus


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése